Etter at utstillere og besøkende har evaluert Eliaden 2024, er konklusjonen klar: Hele 74,1 prosent oppgir at de regner med å komme tilbake om to år!

Viktig å holde seg oppdatert
Tradisjonelt er hovedvekten av de besøkende el-installatører, og slik var det også i år, men også industri og automasjon var godt representert.
Også rådgivende ingeniører, konsulenter og arkitekter fant veien til Eliaden 2024.

71 prosent oppgir at de har beslutningsmyndighet.

De viktigste årsakene til Eliade-besøke er for å holde seg faglig oppdaterte, få med seg nyheter og treffe bransjefolk.

Det var stor tilfredshet med utvalget av produkter og tjenester, bredde blant utstillerne, nyheter og interessante produkter og oversiktlighet, kvalitet på standene, faglige aktiviteter og arrangementer og hjelpsomhet og serviceinnstilling på standene. Aller høyest, scorer sistnevnte punkt, noe som tyder på at utstillerne tar seg svært godt av de som er innom standen.  

Godt fornøyde utstillere
Utstillerne gir gode tilbakemeldinger og flertallet mener at årets Eliade holdt svært høy kvalitet.

74 prosent av utstillerne oppgir at de kommer til å delta på Eliaden 2026.

70 prosent allerede belagt
Eliaden-general Svein Arnesen er superfornøyd over de gode tilbakemeldingene, men det hviles ikke på laurbærene av den grunn.

– Vi er allerede i gang med å tenke 2026 og vi satser alt på at utstillere og besøkende skal få en enda bedre opplevelse enn i år! Reservasjonene strømmer inn fra utstillerne og nå er hele 70 prosent av utstillingsarealet er fylt opp. Skal du få utstillingsplassen du ønsker deg, gjelder det å skynde seg for her blir det stinn brakke!

– Jeg oppfordrer alle til å sette av datoene nå! Velkommen til Eliaden 2026, 27. – 29- mai! Vi sees, avslutter han.