Det sier Karitha Indine Wold, Teamleder i FLOW Pluss Norge. 

- Vi er dedikerte til å gi våre kunder god tjenestekvalitet gjennom effektive løsninger, rask responstid og med kompetent fagpersonell som utfører alle type oppdrag. Vårt mål er å forbedre effektiviteten i drift- og vedlikeholds prosesser, noe som resulterer i både økonomiske gevinster og fornøyde ansatte som kan fokusere på det de skal ute i butikk, forteller Indine Wold i pressemeldingen. 

Effektivitet gjennom teknologiske løsninger 
Selskapet kombinerer tradisjonelle vedlikeholds metoder med nye teknologiske verktøy, inkludert digitale løsninger for overvåking, planlegging og utførelse av serviceoppgaver. 
- Dette gjør oss i stand til å identifisere utfordringer før de oppstår, og bidra til at vedlikehold blir utført på en proaktiv og kostnadseffektiv måte, sier Wold. 

Saken fortsetter under bildet:

Fra Jordebærpikene sine lokaler på Strømmen kjøpesenter. 

Skreddersydde løsninger for ulike sektorer 
- Vi forstår at hver bransje har unike behov, og våre tjenester er tilpasset spesifikke krav innen både bygg, næring og retail. Enten det gjelder teknisk vedlikehold av større næringsbygg eller tilpassede løsninger for retailkjeder, sørger vi for at våre kunder oppnår maksimal driftssikkerhet og ytelse i sine butikker, lokaler og eiendommer.

Skal være en  pålitelig samarbeidspartner 
Wold forteller videre at de etter flere års drift og ikke minst sett hva behovene i markedet er, har FLOW Pluss Norge kunnet tilpasse, samt bygge opp en helhetlig portefølje av drift- og vedlikeholdstjenester. 

- I disse tjenestene tilbyr vi teknisk support, serviceavtaler, samt langsiktige vedlikeholdsplaner. Vårt team og samarbeidspartnere består av erfarne fagfolk med høy kompetanse innen tekniske installasjoner og infrastruktur, som sikrer trygg og pålitelig drift for våre kunder, avslutter Wold i meldingen.