- Med vårt dedikerte fokus på kvalitetssikring, er DEVI blant markedslederne innen elektriske varmeløsninger. Fordi vi har vår egen fabrikk, er vi trygge på kvaliteten fra våre underleverandører og samtidig har vi full kontroll over miljøavtrykket vårt, forklarer Torkehagen. 

Fabrikken i Polen ligger på Danfoss' campus i Grodzisk, og kjører på CO2-neutral energi, fortsetter han. 
 

Effektive og energiøkonomiske varmeløsninger

DEVI tilbyr et bredt spekter av elektriske varmeløsninger, inkludert gulvvarme og snøsmeltesystemer, som gir rask og effektiv oppvarming. Digitale termostater med app styring gjør det enkelt for huseiere å regulere gulvvarmen i hvert rom for optimal komfort. Systemene for is- og snøsmelting styres av intelligent snøsmelterautomatikk som reagerer på en gitt kombinasjonen av kulde og fukt for å oppnå høyest mulig energieffektivitet.


 

20 års utvidet garanti på varmeløsninger 

En av nøkkelfaktorene som skiller DEVI fra andre leverandører er deres utvidete garantivilkår. Johannes Eriksen, distriktssjef for Vestlandet, Møre og Romsdal, understreker betydningen av å levere kvalitet. 

- Vi produserer selv, men vi er avhengige av pålitelige underleverandører. Hvert varmekabelskjøt er tildelt et unikt nummer for å spore eventuelle feil tilbake til opprinnelsen. Dette bidrar til å sikre kvaliteten på hvert enkelt produkt. Den utvidete garantien fra DEVI dekker i tillegg til utskifting av varmekabler også kostnader til installasjonen og nytt gulv / overdekningsmaterialer, sier Eriksen.

Et av de produktene Devi viser ofte frem om dagen, er DEVIsafe – som er en varmekabel som kan brukes både til innendørs gulvvarme og til utendørs installasjoner på for eksempel tak, i takrenner og i nedløpsrør. Produktet ble vist frem på Eliaden i mai, og blir også vist frem under produsentens roadshow i 2024. 

Eriksen forteller at DEVIsafe også har EPD miljødeklarasjon slik som 85% av DEVIs egenproduserte varmekabler har. 
- Miljødeklarasjonen beskriver varmekabelens miljøpåvirkning gjennom hele dets livssyklus fra produksjon og bruk til avhending. Det gjør den til et populært valg i prosjekter. 

Fremtidens varme er elektrisk

- Fremtidens varme er elektrisk. Med overgangen fra fossile kraftkilder til strøm fra fornybar energi er vi ikke i tvil om at elektriske varmeløsninger er fremtiden. Derfor er våre varmeløsninger fra en CO2 nøytral fabrikk, og varmekabler med miljødeklarasjoner og 20 års utvidet garanti en sikker vinner i fremtider, avslutter Torkehagen.