Oppdraget ble utført på Norengros Johs Olsen lagerbygninger på Gjøvik, som har gitt vesentlige energisparing. Årsforbruket i lagerbygningene reduseres fra ca. 1 355 000 til ca. 855 000 kilowattimer, tilsvarende 37 prosent. Solcellene står for 15 prosent og nye systemer for ventilasjon, styring, varme og ny LED-belysning som erstattet gamle lysarmaturer gir en energibesparelse på 22 prosent.

– Det viktigste som jeg vil løfte frem i dette prosjektet, er at vår kunde nå har et fremtidssikret anlegg. De har fått ned det totale energiforbruket og redusert sitt klimaavtrykk betraktelig, sier Reidar Gjermundrød, prosjektleder på Bakke El-installasjon AS. Norengros er en relativt ny kunde for oss, og det finnes et stort potensial til flere oppdrag i fremtiden.

At Norengros valgte Bakke, mener Gjermundrød beror på Bakkes gjennomarbeidede overordnede forslag, fra idé til sluttprodukt. Han trekker fram den

svært konstruktive dialog med kunden gjennom hele prosjektet som en viktig suksessfaktor.

Også Instalco- selskapet Haug & Ruud i Lillehammer var med i en del av prosjektet og ansvarlig for installasjon av det nye ventilasjonsanlegget.

Bakke El-Installasjon er spesialisert innen sterk- og svakstrøminstallasjoner, med et bredt tjenestetilbud innen el og teknisk utrustning. Selskapet har virksomhet mot både privat og offentlig sektor. (Kilde: Instalco)