Det er ikke alltid like enkelt å installere en bryter der kunden ønsker det. Vanskelig kabelføring eller manglende skjult anlegg kan gjøre jobben mer utfordrende. Men med den nye oppgraderingen fra ELKO, kan elektrikere installere en ny lysbryter på 1-2-3, uten behov for ekstra kabling. Det blir nå enkelt å koble deres trådløse smartbryter direkte mot de fleste av produktene fra ELKO Smart serien. 

ELKO Smart Quick Home Connect er en oppgradering på eksisterende produkter - de har rett og slett blitt enda smartere.

– Det er bare å sette opp en direkte trådløs tilkobling mellom vår trådløse bryter og valgfritt ELKO Smart produkt, sier Christoffer Borgersen Strand, produktansvarlig i ELKO i en pressemelding.

Oppsettet gjøres raskt og enkelt og er det samme – enten det er en sone til lys eller til solavskjerming. 

Saken fortsetter under bildet:

– Det er bare å sette opp en direkte trådløs tilkobling mellom vår trådløse bryter og valgfritt ELKO Smart produkt, sier Christoffer Borgersen Strand, produktansvarlig i ELKO.  Foto: ELKO AS.

Hva er Quick Home Connect?  
Quick Home Connect er en veldig enkel, men innovativ måte å sammenkoble brytere og dimmere med Smartbryter Trådløs – uten behov for ekstra kabling, telefonen eller en hub for oppsett. Dette betyr at elektrikere kan plassere brytere nøyaktig der kunden ønsker det, uten å være begrenset av vegger og kabler. 

Fordeler for elektrikere er mange, sier Borgersen Strand, og nevner tidsbesparelser og at installasjonen er rask og enkel - fem trykk på senderen, fem trykk på mottakeren, og jobben er gjort. I tillegg gir den mer fleksibilitet, da bryteren kan monteres hvor som helst uten å bekymre seg for kabling. Dette er også en skalerbar løsning, hvor systemet er enkelt å utvide etter behov. Den trådløse bryteren har to kanaler, så den kan lett styre to kilder. Ønsker man å utvide ytterligere, er det bare å sette det opp med SmartHUB og få alle funksjonene til ELKO Smart.    

– Hvis du har “APP fobi” eller bare ønsker en enkel måte å sette opp en bryter, så er dette løsningen for deg, avslutter Strand.