ELIT AS ble etablert i 1997 av to gründere med et brennende ønske og engasjement for å utvikle og selge produkter innenfor et nisjepreget produktområde som måleinstrumenter og jording, og for å kunne tilby markedet et økt kunnskapsnivå innenfor bruk og forståelse av dette.

ELIT har utviklet seg og vokst gradvis, og tilbyr nå enda flere produkter i produktgruppene måleinstrumenter og dataloggere, jordingsmateriell, lynvernmateriell, tavlemateriell, festemateriell, gjennomføringer og varme.

Med hovedkontor i Nannestad og nå også i Trondheim, vil de være enda mer tilgjengelig for kundene sine.

Vil holde kurs

På Trondheims-kontoret møter du Espen Ranum på salg. Han har jobbet i ELIT i overkant av to år, med utadrettet virksomhet mot kunder i Midt- og Nord-Norge. Han har jobbet i bakeriproduksjon i fire år, og har også tre års utdanning innenfor markedsføring og salg.

- Jeg fant raskt ut at elektrobransjen er utrolig interessant og har allerede lært masse i jobben om både produktene og bransjen. Dette er en bransje som aldri står stille, men er i kontinuerlig bevegelse. Det å lytte til kunden, forstå de ulike behovene og komme med skreddersydde produkter som gjør hverdagen både enklere og mer effektiv ,er vanvittig gøy!.

Du møter også Henning Støvne på teknisk salgssupport, som har bakgrunn som elektriker.

- Jeg begynte i industribransjen i 2013 som salgsansvarlig industri, deretter  har jeg jobbet i elektrobransjen med spisskompetanse innen instrumenter, måleteknikk, solcelletesting og termografi.

Henning har tatt samtlige kurs i 405-serien, og er en mann med lang erfaring og mye teknisk kompetanse. Han og Espen vil fremover holde kurs i solcelletesting og sluttkontroll, og jobber med å utvikle flere kurs til sine kunder.

Bredt nettverk

- Ved å ha et bredt nettverk av kompetanse og ressurser, kan ELIT tilby skreddersydde løsninger og støtte tilpasset de unike behovene i hver region. Dette gjør det mulig å levere tjenester og produkter av høy kvalitet raskt og effektivt, sier markedskoordinator Ida Finngården.

- Med kontorer både i Nannestad og Trondheim, har ELIT lagt grunnlaget for en nasjonal tilstedeværelse som kan vokse videre. Selskapet planlegger å fortsette sin ekspansjon for å sikre at enda flere kunder får tilgang til deres ekspertise og støtte. Denne strategien er en del av ELITs langsiktige visjon om å være en ledende aktør innen elektromateriell i hele Norge.