Preben har vært del av elektrobransjen i 19 år. Han har arbeidet som KAM for kjeder og regionsjef i belysningsbransjen, og har et bredt kontaktnett innenfor bransjen når han nå begynner i sin nye stilling.

EL-PROFFEN kjenner Preben fra samarbeid på leverandørsiden, men også som tidligere kollega. Han har nemlig arbeidet i et datterselskap av EL-PROFFEN tilbake i 2011. Nå er det avtalene opp mot leverandørene til kjeden han skal holde tak i – og med et varekjøp på over 1,7 milliard kroner er det høy aktivitet.

- Jeg ser frem til å være en del av EL-PROFFEN-teamet, og jobbe med de muligheter og utfordringen bransjen står ovenfor. Bransjeendringer i produkt- og salgskanaler, bærekraftsarbeid, og markedsføring, er noe av det jeg skal ta tak i. Et pent og bra produkt kombinert med god pris er ikke lenger nok. Kravene fra private aktører, så vel som det offentlige, er nå større rundt bærekraftige produkter og sertifiserte løsninger. I tillegg kommer forventningene om konkurransedyktige priser, sier kjedens nye leverandøransvarlig, Preben Fischer Hansen i pressemeldingen.

- EL-PROFFEN er Norges største elektrikerkjede. Med 5 000 dyktige elektrikere fordelt på 180 medlemsbedrifter over hele landet er EL-PROFFEN en betydelig del av bransjen, sammen med sine samarbeidspartnere, og vi er veldig glade for å få med oss en erfaren bransjemann i vår organisasjon og kjede, sier markedssjef Svend Arild Brandsdal.