Gjennom oppkjøpet styrker Ahlsell tilbudet til kunder innen elektro over hele landet.

Kvalitet og ekspertise med på laget

- Ahlsell satser på, og vokser, innen industrisektoren. Gjennom oppkjøpet får vi nå tilgang til en helt unik produktportefølje, og ikke minst Kontram sin spesialistkompetanse og sterke evne til å levere gode, komplette løsninger av høy kvalitet til små og store kunder over hele landet. Vi gleder oss veldig til å få 11 nye medarbeidere som er kjent for sin gode, personlige service inn på Ahlsell-laget, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell i en pressemelding.

Utvidet tilbud til Kontram sine kunder

Kontram på sin side trekker spesielt frem Ahlsells enorme produkttilbud, brede kundebase innen industri og fokus på bærekraft som positivt.  

- Kontram har i alle år jobbet strategisk og målrettet med sin posisjon innen elektro. Når vi nå blir med Ahlsell videre inn i framtiden, gleder vi oss spesielt til å kunne tilby kundene våre produkter og tjenester fra deres ekstremt brede utvalg, sier daglig leder og medeier i Kontram, Thor Brattbakk. 

- Spesielt gleder vi oss til å kunne tilby produkter fra andre fagsegmenter som kompletterer vår egen produktportefølje, så vel som et enormt utvalg av verktøy som er nødvendig for å få jobben gjort. Vi synes også det er veldig spennende å bli del av et selskap som har så sterkt fokus på bærekraft i alt de gjør, og ikke minst gleder vi oss til å tilby våre egne produkter til Ahlsells mange industrikunder, avslutter han.