Bli kjent med EL-PROFFEN, Norges største elektrikerkjede

Solland Elektro søker Alarm/sikkerhetstekniker og Elektriker

Grunnet økende oppdragsmengde i Stavanger og Sandnes regionen søker vi etter flinke elektrikere og alarm/sikkerhetstekniker som ønsker å ta del i vårt dedikerte team, og bidra til å gjøre våre kunder fornøyd.

Er du en person som vil opp og fram? Kanskje bygge en karriere innen elektro / alarm- og sikkerhet? Hos oss får du mulighet til å vokse, lære og utvikle deg i et spennende og fremtidsrettet fagområde. Du vil få opplæring og kurs som sikrer at du er godt rustet til både installasjon, vedlikehold og servicearbeid.

Vi søker elektrikere og svakstrømsmontører til flere spennende stillinger, hvor du får mulighet til å jobbe på både små og store prosjekter.

Stilling 1: Service-elektriker:

Fleksibel stilling med arbeid på store og små serviceoppdrag. Som serviceelektriker vil du få mulighet til å styre og planlegge dagene dine selv. Du vil ha veldig varierte arbeidsoppgaver innen nyinstallasjon, kontroll, reparasjon og feilsøking. Stillingen gir deg direkte kontakt med kunder, mulighet for å gi råd og veiledning, drive mersalg, utarbeide dokumentasjon mm. Du vil rapportere direkte til serviceleder.

Stilling 2: Alarm- og sikkerhetstekniker:

Vår sikkerhetsavdeling jobber med bl.a. brannalarmanlegg, nødlyssystemer, tyverialarm, adgangskontroll, porttelefon, kameraovervåking, datanettverk, fiberoptikk, alarmoverføring, mm. Vi søker en elektriker eller telekommunikasjonsmontør som ønsker en variert og spennende arbeidsdag. Ved å bli en del av vårt team vil du få mulighet til å jobbe selvstendig med både med nyinstallasjon, reparasjon, kontroll og vedlikehold av sikkerhetssystemer. Du vil ha direktekontakt med våre kunder, og få nødvendig opplæring og kurs som skal til for å gjøre en god jobb på våre systemer. Du rapporterer direkte til avdelingsleder.

Stilling 3: Anleggs-elektriker:

Som elektriker på vår anleggsavdeling, vil du få mulighet til å jobbe med varierte oppgaver i forbindelse med oppføring eller rehabilitering av bygg. Vi kan nevne boligprosjekter, hoteller, kontorbygg, industrihaller mm. På byggeplassen jobber du i team med både elektrikere og andre fagarbeidere. Dette skaper et sterkt fellesskap og mulighet til å bygge gode relasjoner. Som elektriker i anleggsavdelingen rapporterer du direkte til bas.

Litt av det vi tilbyr (Felles for alle stillingene)

  • Konkurransedyktig lønn og god pensjonsordning.
  • Mobiltelefon og PC-verktøy.
  • Årlig firmatur med reiseklubben.
  • Nødvendig opplæring og kurs for å styrke din kompetanse.
  • Mulighet for sertifisering og/eller ekstra fagbrev.
  • En karriereplan med muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Et støttende arbeidsmiljø med fokus på samarbeid
  • Gode forsikringsordninger med bl.a. behandlingsforsikring

Kvalifikasjoner:

  • Norsk fagbrev som elektriker eller telekommunikasjonsmontør
  • Ønske om personlig utvikling / karriere
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Evne til å jobbe både selvstendig og i team
  • Serviceinnstilt med en positiv holdning
  • Førerkort for bil

Hvem er du?

Du er en positiv person med fagbrev, som liker å levere kvalitet i arbeidet ditt. Du har et ønske om å utvikle deg faglig, og liker spennede og varierte arbeidsoppgaver.

Slik søker du:

Er du klar for å ta det neste steget i karrieren din? Send en skriftlig søknad til Solland Elektro AS i dag. Søknaden må være på norsk.

Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen:
Stig Lien
Daglig leder
Telefon: 51 85 82 00
Mobil: 90 53 57 70

Søknadsfrist: Snarest

Søk her

Om arbeidsgiveren:
Solland Elektro er en ledende aktør innen elektroinstallasjon, alarm- og sikkerhet i Stavanger-regionen. Med egen sikkerhetsavdeling har vi høyt fokus på å beskytte våre kunders eiendom og personell. Vi leverer skreddersydde systemer som møter kundenes unike behov.