O. Stabell en en bedrift som tar vare på sine ansatte med et godt faglig og sosialt miljø. Vi utfordrer våre ansatte med spennende oppgaver og med en oppfordring om å øke sin egen kompetanse gjennom kursing.

Forretningsideen vår er å være den foretrukne elektrobedriften for privat- og bedriftsmarkedet i Oslo. 

Hos oss finner du et godt arbeidsmiljø med ansatte som brenner for yrket sitt og som trives i en hektisk hverdag med spennende oppgaver. Vi vektlegger faglig kompetanse, kvalitet og personlig kontakt. Vi jobber med alt fra nybygg, elbil-ladeparker og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner. Som montør i O. Stabell må man være selvstendig og klar for å ta ansvar, men det er like viktig at du er god på å samarbeide med kolleger.

Vi utvider servicavdelingen vår og behøver en serviceinnstilt elektriker med yrkesstolthet og interesse for faget. Din hverdag hos oss vil bestå av varierte arbeidsoppgaver, alt fra enkle installasjoner hos servicekunder til større serviceprosjekter.

Vi ønsker:
- Fagbrev elektriker Gr. L
- Erfaring fra både service og prosjekt er en fordel
- Førerkort klasse B
- God muntlig og skriftlig norsk

Personlige egenskaper:
- Du er faglig oppdatert og har faglig stolthet
- God sammarbeidsevne
- Ansvarsbevisst og pålitelig
- Selvstendig 

Vi tilbyr:
- Ansettelse i en solid bedrift med stabil kundemasse
- Faglig utvikling
- Konkurransedyktig lønn
- God oppfølgning
- Gode muligheter for faglig utvikling
- Sentral arbeidsplass på Grønland i Oslo

Kunne du tenkt deg og blitt en av oss?

Spørsmål om stillingen:
Kontaktperson: Eivind Moe Bjølseth
Servicesjef
Telefon: 46 98 36 02

Søknadsfrist: Snarest

Søk her

Om arbeidsgiveren:
Firmaet ble grunnlagt i 1913, og er således et av de eldste i bransjen. Olav Stabell så tidlig at elektrisitet var fremtiden, og at den ville bli viktig for både husholdning, industri og øvrig næringsliv. Helt siden de første pionerårene har O.Stabell Elektriske AS vært en solid leverandør av elektriske installasjoner til kunder i Oslo-området.